Мария Илиева даде първото си телевизионно интервю след раждането на дъщеря си София. Поп дивата стана майка за втори път преди по-малко от месец и сподели как новото семейно попълнение е променило живота ѝ и с какво София е по-различна от сина ѝ Алек.

Първата и най-голяма разлика е, че София е по-спокойна от Александър. Момиченцето е само на 3 седмици, но вече спи по 5 часа на нощ, което е истинска благословия за родителите ѝ.

Освен това София е със светли очи, което дава надежда на певицата, че ще си остане такава. Мария Илиева сподели, че винаги е искала дете със светли очи и се надява София да е наследила очите на баща си.

Баткото Алек е активно включен във всичко, което се случва. Той дори понякога приготвя млякото за малката си сестричка. Майка му го насърчава и да ѝ пее, но той засега отказва. Това обаче не обезсърчава Мария, която сподели, че синът ѝ „пее много сърдечно и фалшиво“.

На въпроса каква майка е, Мария каза, че се надява един ден порасналите ѝ деца да отговорят на този въпрос и отговорът да ѝ хареса.

„Старая се да съм добър родител, но това става ясно по-късно“, каза тя.

За мъжа до себе си Мария предпочете да не говори много, но сподели, че бащата на София е всичко, което може да се очаква от един добър баща. Тя определи тяхната любов като „осмисляща, мъдра и изпълваща“.

Както може да се очаква, въпреки грижите за дъщеря си, Мария остава активна на музикалната сцена. Певицата имаше участия до последно преди раждането и излизаше на сцената бременна в деветия месец.

Мария Илиева сподели, че има всичко, което би искала: „Благодарна и щастлива съм за всичко, което ме доведе тук“, каза още тя.

Още за Мария Илиева може да намерите на сайта LadyZone.bg: