Над 5 милиона гледания има клипа на квартет "Destiny" в You Tube - "El Choclo". 

"Предстои ни силна година. Юни месец ще имаме много големи концерти с голям симфоничен оркестър и ние като солисти. Работим с композитора на Андреа Бочели - Маурицио Бени. За нас е голяма чест и признание, че работим с него." - издават музикантките в студиото на "Тази неделя". 

Друга голяма новина около тях е, че продуцентите на холивудския блокбъстър "Моята голяма луда гръцка сватба" ги правят част от следващия им филм.

"Всичко се случи по невероятно естествен начин. Всички от екипа са ни фенове и поддържаме близък контакт с тях. Филмът има много награди вече." - споделят "Destiny" квартет.

Тина Търнър е другата звезда, която е пленена от музиката им и ги аплодира на тяхно изпълнение. Това се случва на събитие в Италия, на което тя е почетен гост. 

"За нас най-голямото признание беше, че тя дълго седя и наблюдава нашето изпълнение. Нейното внимание беше най-важното!" - коментират момичетата.

Последна към квартета се присъединява Александрина Митева. Тя вярва в съдбата и това, че е част от "Destiny" смята за най-магическото нещо, което й се е случило. Запознава се с останалите момичета след техен концерт в Бургас, след което сбъдва мечтата си да свирят заедно.  

Помага ли атрактивният външен вид на момичетата в кариерата им - четете в Ladyzone.bg.

 

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!