Красимира Дамянова напусна снощи „Фермата“ след дуел с Живка Ролева.

„Щастлива съм, че вече съм навън, в реалността. Влязох във „Фермата“ по-скоро от професионална гледна точка. Завършила съм кино и телевизия в НАТФИЗ и ми беше интересно да застана от другата страна на камерата. Не че не съм го правила като актриса, но в риалити е друго“ – сподели Красимира.

„Една от моите каузи е за осиновяването. Темата е тежка и не се говори за препятствията, през които трябва да мине човек, особено когато е сам. На мен ще ми е трудно да направя тази крачка, защото все още съм сама. Ако реша да осиновя дете, не знам дали ще ми бъде позволено“ – призна 36-годишната жена.

Тя се обърна към всички дами, които са в нейното положение:
„Трябва да сме смели, защото по една или друга причина не можем да имаме собствени деца. Трябва да направим тази крачка, защото децата в домовете имат нужда от нас“.

Просълзената водеща Петя Дикова обеща на Коледа да си мисли за Красимира и я призова на Коледа да си пожелае нещо, което догодина да се сбъдне.

„Всички ще си пожелаем повече любов и сбъднати мечти. Дано пандемията ни остави на мира да си изживеем живота“ – каза на финала Красимира Дамянова.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!