Студиото на предаването "Тази събота и неделя" заблестя, след като в него влязоха кралиците на красотата Венета Кръстева - лицензиант на Мис Свят и Мис Вселена за България, Радинела Чушева - Мис Вселена България и Виктория Лазарова - Мис Гранд България.

Радинела Чушева спечели онлайн конкурс за Мис Вселена и скоро заминава за Калифорния, а Виктория Лазарова се връща от Тайланд, където е участвала на осмото издание на Мис Гранд Интернешънъл. 

"В Банкок бях един месец, като конкурсът беше разделен на две части. 63 участнички имаше на този конкурс. Спечелих едно предизвикателство за премахване на грима и стигнах до девето място за най-красиво лице без грим", каза Виктория Лазарова.

"Много исках да се изява на международен конкурс, но Мис България не ми даде този шанс - явно лицензиантите нямаха това право за международен конкурс. Затова реших да кандидатствам за Мис Вселена България", каза Радинела Чушева.

Защо обаче толкова години вече не можем да се похвалим с успех в конкурса Мис Вселена?

"Най-вече защото изпращаме неподготвени кадри. Визията е от важност и сценичното поведение, но тези формати се печелят от най-добрите ораторки, които умеят да се иразяват пред публика и да засягат важни теми. До голямо значение има и геополитиката", каза Венета Кръстева.

Как се подготвят за тези конкурси? Вижте какво още споделиха трите кралици на красотата във видеото горе.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!