Д-р Николай Брънзалов е зам.-председател на Българския лекарски съюз. Познат е на всички зрители, които са следили COVID ситуацията у нас през изминалата година и половина. Кристияна Брънзалова пък познавате от „Фермата“ за 2019 г. Тя е архитект и човек с мисия.

„Когато всеки човек прави това, в което е добър, прави света едно по-добро място. Аз съм добра в архитектурата и помагам с това, татко – в неговата професия“, казва Кристияна.

Д-р Брънзалов уточнява, че въпреки различните професии има доста неща, които ги обединяват. Той дълги години е бил лекар на кораб.

„Пътували сме заедно с нея, но не много, защото условията на един кораб не позволяват дълго време да пребивават малки деца. Тя беше малка тогава. Роди се в едни трудни времена за България и трябваше да търсим вариант за по-добра реализация, включително и в материално отношение. Това наложи да предприема тази стъпка, тежка за мен – да замина и да оставя семейството си в България, за да плавам под чужд флаг с пасажерски кораби. И така 8 години“, разказва д-р Брънзалов.

Кристияна се спомня, че е имала вещи, за които съучениците ѝ са мечтали, но пък родителите ѝ не са били до нея. Понякога е пътувала с тях – още като дете е ходила в Египет, Ерусалим и Кипър. Избира да учи в чужбина, но да работи в България.

Вижте във видеото какво разказват двамата за рода Брънзалови!