Как шеф Николай Немигенчев от юрист става готвач със собствено заведение и бодибилдър?

„Първоначално учих във Франция право. Но нещо не се разбрахме там и се върнах в България, където довърших юридическото си образование. Ако бях избрал да уча кулинария във Франция, щеше да е по-добре“, разказва новият готвач в студиото на „Тази събота“.

Шеф Немигенчев призна, че е работил четири години като юрист, но решил в последствие, че иска да има някакъв собствен бизнес. Паралелно с това се запалил и по бодибилдърството.

„Изведнъж стана някакъв бум и всички започнаха да се хранят здравословно. Тъй като нямахме възможност да си доставяме храна в кутийки, с брат ми решихме да си я готвим сами. Така станах самоук готвач“, разказна още Немигенчев.

Той призна, че именно здравословното хранене и спорта са го направили толкова издръжлив в кухнята. „Там се готви дълго – работния ден продължава над 12 часа“, допълва готвачът.

В студиото на „Тази събота“ той приготви здравословни палачинки. Вижте рецептата във видеото.