Как шеф Николай Немигенчев от юрист става готвач със собствено заведение и бодибилдър?

„Първоначално учих във Франция право. Но нещо не се разбрахме там и се върнах в България, където довърших юридическото си образование. Ако бях избрал да уча кулинария във Франция, щеше да е по-добре“, разказва новият готвач в студиото на „Тази събота“.

Шеф Немигенчев призна, че е работил четири години като юрист, но решил в последствие, че иска да има някакъв собствен бизнес. Паралелно с това се запалил и по бодибилдърството.

„Изведнъж стана някакъв бум и всички започнаха да се хранят здравословно. Тъй като нямахме възможност да си доставяме храна в кутийки, с брат ми решихме да си я готвим сами. Така станах самоук готвач“, разказна още Немигенчев.

Той призна, че именно здравословното хранене и спорта са го направили толкова издръжлив в кухнята. „Там се готви дълго – работния ден продължава над 12 часа“, допълва готвачът.

В студиото на „Тази събота“ той приготви здравословни палачинки. Вижте рецептата във видеото.

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement