Само преди 4 месеца диетоложката на звездите Енджи Касабие стана майка. Може и да е експерт в диетите, но качените при бременност килограми не пропускат никого, така че тя ни покани в дома си, за да ни разкаже за нейния хранителен режим и да ни покаже упражненията, които прави вкъщи през последните месеци на изолация, за да се върне във форма. 

Енджи Касалие е известна като диетоложката на Мел Гибсън, Джейсън Стейтъм, Антонио Бандерас и още много холивудски звезди. Но сега за всички нас поддържането на форма е необходимост след дългото време на застояване вкъщи. А за самата Енджи беше двойно изпитание, защото стана родител за първи път само преди 4 месеца.

„Бях сама и вкъщи и на работа с малко бебе. Моят мъж замина няколко седмици преди карантината и след това затвориха аерогарата в Ливан изцяло, нямаше полети и той не успя да се върне. Аз не съм излизала от вкъщи, защото нямаше как да излизам с малкия, а знаете, че имаше един голям период от време без ваксини и това ме плашеше още повече, дори до долу не съм го изкарвала“, споделя Касабие.

След повече от два месеца раздяла сега съпругът ѝ Рабих отново си е вкъщи при семейството. Но Енджи се е научила през това време да поделя времето си сама за всичко.

„Все нямаме време да поддържаме хубава фигура, все нямаме време да приготвяме хубава храна, но ето имахме всичкото време и нищо не сме направили. Но за мен като цяло мога да кажа, че карантината ми подейства позитивно“, твърди диетоложката.

Успяла да е да свали всчики 9 килограма, които е качила по време на бременноста. Тренира всеки ден по едни час без пауза, без събота и неделя.

Личният инструктор на Енджи – Валентин Петков, също има опит със звездите. Тренирал е дори и Силвестър Сталоун.

По време на карантината Енджи е разработила хранителен режим и за младите майки.