Наскоро голямата актриса Татяна Лолова представи книгата си „Дневници & делници“ под редакцията на журналиста Георги Тошев.

„Вътре е пълно с мои колеги. Много от тях чуват, че съм писала за тях, взимат книгата и започват да търсят себе си. Даже за себе си почти не съм писала“, разказа в „Тази неделя“ актрисата.

„Опитах се да събера нейните спомени и това, което е много ценно в тази книга, е, че нейните делници всъщност са нейните срещи. Тя е един много щастлив човек от срещите, които има. Когато правихме тази книга, открих нещо, което не е характерно за артистите. Татяна Лолова е много щедра в обичта си към другите и затова всички ти се отплащат с обич“ сподели Георги Тошев.  

„Дневници & Делници“ е едновременно и дневник, и албум, посветен на публиката. Част от тиража на книгата се разпространява като колекционерско луксозно издание с автограф от любимката на публиката и включва две репродукции на рисунки и една пощенска картичка.

В книгата могат да бъдат прочетени нейните истински бележки, впечатления и преживявания, случили се през годините – от детството, студентството, първите роли, първата книга, получаването на наградата „Аскеер“.