Той е здрав, ама много здрав! Чупи тухли и забива пирони с голи ръце, сгъва тигани и метален прът с устата си! Той е Витали Рошка и заедно с неговата съпруга Кармен смаяха зрителите и журито на предаването „България търси талант”.

Снимка: btvnovinite.bg

Витали и Кармен живеят в Румъния, но обикалят целия свят благодарение на дарбата им да са безстрашни и да правят много атрактивни силови номера. До момента са участвали в изданията на шоуто в родната им Румъния, у нас и в САЩ.

Кармен признава, че идеята да обикалят е била нейна, защото искала да подготвят нови истории и да се харесват на повече хора. Разказват, че след участието си в България искат да останат и работят тук.

Въпреки това днес те работят в цирка в Букурещ. Витали споделя, че работи в цирка от 10 години, а първите му номера са били свързани с трошене, защото е бил сред най-здравите. Вече няма трик, който да го затруднява, тъй като тренира всеки ден.

Снимка: btvnovinite.bg

„Страх ме е повече нещо да не се развали по костюма, отколкото се притеснявам нещо да не се обърка в изпълнението”, признава той.

Витали и Кармен са женени от 5 години, но връзката им започва също толкова впечатляващо и емоционално, колкото са и техните номера. Запознават се на рожден ден на общ приятел.

Снимка: btvnovinite.bg

Както на сцената, така и в живота, двамата обичат да рискуват и да се впускат с план в приключения.

Кармен споделя, че когато вижда Витали за пръв път си помислила, че изглежда здрав и има лице на „лошо момче”. Въпреки това неговата слабост е в сърцето – то е голямо и добро, обяснява съпругата му.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!