Мартин Алексиев – малкият Индиана Джоунс и неговият баща Мирослав Алексиев впечатлиха журито на „България търси талант”. За тях големите и отровни змии не са опасни.

Снимка: btvnovinite.bg

Мартин може да издържи на плещите си влечуги, тежащи над 100 килограма. В студиото на „Тази неделя” те дойдоха с един от домашните си любимци.

Момчето заяви, че змиите могат да бъдат и опасни, ако не се държат добре с тях.

„Той е доста мързелив и като видим, че е агресивен и не му се работи – не го изкарваме на сцената”, допълни малкият Индиана Джоунс.

Семейството отглежда 19 питона. В месеца ги хранят два пъти, с различна плячка. „Всяка една змия се храни отделно, с различна храна. Имаме един йероглифов питон, който е доста опасен и агресивен”, допълни Мирослав.

Снимка: btvnovinite.bg

Дресьорите заявиха, че контактът е много важен, за да не стават агресивни. Те признаха, че са имали инциденти с влечугите – един от питоните се е опитал да задуши Мартин, но баща му се е намесил бързо.

Младото момче посочи, че за първи път е стъпил на цирковия манеж, когато е бил на 5 години. „Ходех върху стъкла с един от питоните. Тогава бях много малък и беше много атрактивно”, допълни тинейджърът.

Мартин допълни, че училището му е приоритет, а любимият му предмет е немски език. Той каза още, че мечтата му е да създаде собствен цирк.

Тази вечер в 20 ч. по bTV на голямата сцена на „България търси талант” нова доза претенденти за слава ще влязат в битка за оценката на Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. Танци, бойни изкуства, изумително силни мъже, колоездачи с впечатляващи изпълнения, екстремни циркови номера, огромна панда, мъж с токчета и малки акробати ще покажат идейни изпълнения в битка за наградата от 50 хил. лв.