На 6 март bTV и bTV Radio ще излъчат специална програма, посветена на добрите примери и благотворителните инициативи, които българският народ и различни организации оказват на пострадалите от кризата в Украйна. 

Ирина Флорин приема поканата да се включи в този концерт, без да се замисли, и споделя, че за нея това наистина е чест. 

"Покъртително е това, което се случва в момента. Войната е чудовищна!" - споделя изпълнителката.  

Мотото на инициативата е "Мир, любов и съпричастност". Според изпълнителката в една война тези, които са най-беззащитни, са децата. Самата тя е искрена, че и коронавируса, и войната в Украйна за нея са голям стрес и се надява много скоро всичко да приключи. Разумът за нея е спасението от войната.

"Не съм очаквала, че ще има война, докато съм жива. Братоубийствена война не бях очаквала!" - споделя изпълнителката на хита "Мога".

Според нея в момента не можем без съпричастност, човещина и любов. Въпреки всичко се опитва да е позитивна, за да го предаде и на хората, които я слушат. 

Ирина Флорин довършва и новия албум и се надява скоро да го представи пред публика.  

Споделя, че докато пее на концерта, ще мисли за детските очи, които е гледала в новините. 

Благотворителната програма "Добрият пример" с водещ Десислава Стоянова, ще започне в 12:30 часа и ще бъде посветена на вдъхновяващи разкази за подкрепа и човешка съпричастност, които мотивират хората и помагат да се мултиплицира доброто. Във време, когато вълна на състрадание обхваща света, а непознати подават ръка и отварят сърцата си, bTV Media Group за пореден път ще докаже силата си да обединява в името на добри каузи.