Първи ексклузивни кадри от интервюто изповед на британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл пред телевизионната легенда Опра Уинфри. 

Двучасовото предаване ще бъде излъчено в праймтайма на телевизия Си Би Ес тази неделя. В него двамата ще говорят както за прекараното време в кралския двор, така и за живота след като официално се отказаха от задълженията си към короната. 

Няколко откъса вече бяха излъчени от телевизията и събраха милиони гледания. В един от тях Меган казва: „Не знам как очакват да си мълчим след всичкото това време, ако Фирмата има активна роля в изработването на лъжи за нас. Ако това представлява риск да изгубим нещо… Искам да кажа, че вече загубихме много.“ 

Хари споделя, че е щастлив от факта, че има човек до себе си в този труден период, за разлика от майка му – принцеса Даяна, която е трябвало да премине сама през раздялата с кралското семейство. 

Кореспондентът на bTV във Великобритания Васил Христов обясни, че за момента информацията от Двореца по темата е оскъдна. На Острова обаче определят интервюто като медийното събитие на годината.

По думите му чрез тези признания двойката обявява открита война на кралското семейство. В-к „Дейли мейл“ твърди, че в интервюто Маркъл ще обвини херцогинята на Кеймбридж – Кейт, херцогинята на Корноуел Камила и британският престолонаследник Чарлз, че са подавали на медиите отрицателна информация  за нея, докато все още е била високопоставен член на британското кралско семейство.

Тази истерия от догадки идва дни, след като съпругата на принц Хари  беше обвинена в тормоз над служители в двореца. Тя отхвърли обвиненията.