Американската телевизия Си Би Ес излъчи кратки откъси от така чаканото интервю на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра Уинфри.

„Искам да е ясно на всички, че няма ограничения в темите за разговора“ – казва популярната тв водеща, а в друг фрагмент от интервюто пита двойката „По ваш избор ли мълчахте или ви бяха заглушили?“.

„Сякаш е имало точка на пречупване“ – е друга многозначителна реплика на Опра Уинфри, включена в рекламния откъс.

„Най-голямото ми притеснение беше да не се повторят събития от историята“ – казва принц Хари.

В края на клипа Опра Уинфри, която е съседка на младото семейство в Монтесито, Калифорния, заявява „Казахте някои доста шокиращи неща“. 

В неделя вечерта Си Би Ес излъчи и втори рекламен клип, в който Хари прави паралел между огромния медиен интерес към покойната му вече майка, принцеса Даяна, и това, което съпругата му Меган е преживяла като член на кралското семейство.

„Щастлив съм, че мога да бъда тук и да си говорим, а съпругата ми да е до мен. Не искам да си представям какво й е било на майка ми през всички онези години. За нас двамата с Меган бе много трудно, но се подкрепяме един друг“ – споделя принц Хари.

Снимка: CBS/ YOUTUBE

Меган и Хари досега са давали само едно съвместно интервю от типа sit-down, т.е. седнали за дълъг разговор, а не нещо споделено набързо и на крак. Това интервю бе през ноември 2017 г., когато те обявиха годежа си.

Ето защо 90-минутният разговор, който Меган и Хари проведоха с Опра Уинфри и ще се излъчи на 7 март, се очаква с такова внимание. Това на практика ще е тяхното второ голямо интервю, откакто са заедно.

Предаването ще се следи с голям интерес и защото на Св. Валентин двойката обяви, че очаква второ дете. Освен това преди няколко дни Меган и Хари потвърдиха окончателно, че няма да се завърнат в кралското семейство и ще водят самостоятелен живот.

Снимка: CBS/ YOUTUBE

Около интервюто им има и едно странно и деликатно съвпадение. То ще излъчи по Си Би Ес само няколко часа, след като кралица Елизабет ще се е появила по британската Би Би Си.

Повече по темата можете да научите в LadyZone.bg