Димитър Туджаров – Шкумбата ще отпразнува 45 години на сцена и 65 житейски с едно  „Хумористично селфи”. Това е името на новата книга на комика.

В „Тази събота” той разказа, че тя е автобиография, а е решил да я напише, защото всичките му приятели вече имали. Шкумбата се пошегува, че е решил да пише нова автобиография на всеки пет години. 65-годишният актьор категорично заяви, че не мисли за пенсия.

Снимка: btvnovinite.bg

„До 120 години мисля за пиша. Тази ми отне няколко месеца, при мен мисълта понякога изпреварва времето. Аз съм я написал отдавна, но сега ще я представя в книжен вид”, допълни комикът.

Снимка: btvnovinite.bg

Димитър Туджаров разказа, че автобиографичната книга започва с първото му появяване на сцена, когато е едва на седем години, но му се е наложило да импровизира. Актьорът добави, че първият му професионален опит е в театър „Сълза и смях” като стажант.

Снимка: btvnovinite.bg

Актьорът сподели, че му се е налагало само веднъж да играе некомедийна роля, но когато излязъл на сцената всички започнали да се смеят и осъзнал, че е роден за комик.