Няма смисъл сутрин да се събуждаш, ако животът ти е нареден. Хубаво е да си решаваме проблемите. Все си мислим, че големите неща ще ни оправят, но всъщност малките детайли са тези, които подреждат живота ни.

Това заяви актьорът Герасим Георгиев – Геро.

Той има роля в предстоящата премиера на спектакъла „Зорба“ по романа на Никос Казандзакис. Представлението ще бъде представено в „Малък градски театър зад канала“ в София.

За „Тази събота“ Геро сподели, че изминалата 2019 г. е била шарена и интересна за него. В нея са се случили важни събития за актьора в областта на киното, театъра, телевизията. Освен това те са били придружени с много пътувания.

Признава, че през 2019 г. не е вземал съдбоносни решения, но ще се опита през новата 2020 г. да предприеме генерална промяна за самия себе си.

След дългогодишен опит в тюютнопушенето, актьорът отказва цигарите. По думите му когато човек спре да пуши, започва да усеща ароматите на живота.

„Щастието на сцената и щастието у дома са колкото взаимно допълващи се, толкова и изключващи се. Актьорите са трудни хора, с които можеш да живееш. Ние сме тотално отдадени на професията и вкъщи, ако сме там, все едно ни няма. Трябва да измислят медали за търпение и разбиране“, сподели актьорът.

Всички желаещи могат да видят спектакъла „Зорба“ на сцената на „Малък градски театър зад канала“ на 17, 18, 24 януари, както и на 1 февруари.

Вижте още във видеото.