Певицата Люси Дяковска обедини усилия с доброволци от Плевен и заедно се заеха с нелеката задача да облагородят потъналия в забрава парк „Кайлъка“.

Снимка: btvnovinite.bg

Ентусиазираните плевенчани се възползват от всяка свободна минута, за да избистрят до край идеята на „Аз съм Кайлъка“.

Снимка: btvnovinite.bg

„Фондацията има за цел основно да възстанови парка такъв, какъвто ние го познаваме“, сподели Люси.

Доброволците се грижат за изгубения парк от три години. В седмицата поне веднъж се събират за да почистят, освежат и ремонтират, дори да изградят. Според тях няма никакви повреди върху поправеното от тях.

Снимка: btvnovinite.bg

„Приятно е да знаеш, че нещо ти си го направил. Винаги може да си полезен по един или по друг начин, стига просто да имаш желание“, разказват доброволците.

Снимка: btvnovinite.bg

Доброволците са едни от най-активните и в кампанията на bTV „Да изчистим България заедно“. А в знак на благодарност за партньорството получиха плакет.

Новият социално отговорен проект „Добрият пример“ на bTV Media Group популяризира целогодишно инициативите, които доказват, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие. Той е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, като основният фокус отново е насочен върху личната отговорност - към природата и околните, и приноса в грижата за бъдещето и възпитанието на децата.