Работата ми е свързана с много пътуване. Изморително е, но това няма значение заради хората и новите случки, които преживявам, това сподели певицата Деси Добрева.

За „Тази сутрин” изпълнителката обясни, че през лятото е почивала един месец, за да няма концертни ангажименти. Въпреки това работи през цялото време по предстоящия си концерт на 12 ноември в Зала 1 на НДК.

По думите ѝ по време на почивката е изготвяла музикалните номера и костюмите, и окрашенията, които често подготвя за своите представления. Тя се грижи за премените на танцьорите и повечето участници.

Певицата споделя, че по време на пътешествията си в чужбина често прави различни клипчета за спомен. Любопитното е, че винаги заобикалящите я хора искат да се включат и участват в записите.

Така и среща Дейвид, който се занимава с бийтбокс. Двамата се запознават по време на полет. След като научава за таланта му, няколко успешни репетиции водят до концерт в Лондон.

Добрева обясни, че от малка има изграден състезателен дух и до днес спортува. Харесва всякакви спортове, но най-много се наслаждава на зимните дисциплини.

„Да се усмихваш и да си спомняш за хубавото лято” - това е посланието на последната ѝ песен „Тъпан реге”.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!