Започна петият сезон на най-гледаното риалити шоу у нас – „Фермата”. През този сезон 20 участници ще се борят за наградата под мотото „Нов свят”. В рамките на предаването състезателите ще живеят коренно различни животи – на бедни и богати.

За „Тази събота” бившите участници – победителят от миналия сезон Деян Каменов – Дидо и Ивайло Караньотов изтъкнаха, че „Фермата: Нов свят” е събрала различаващи се по характер хора и са на мнение, че сезонът ще е различен.

Снимка: btvnovinite.bg

„Много шарено. В разделението на бедни и богати виждам различни по манталитет хора. Дори сред богатите има по-скромни хора”. Според него ще има вътрешни конфликти в двете групи.

„Аз не си давах сметка къде отивам. Свикнал съм да отида на планина за 2-3 дни, а на 10-тия ден във „Фермата” наистина разбрах, че това не е шега”, припомни си Дидо.

„За мен темата за парите е по-стара и по-разделяща от тази за съединението, както беше в предния сезон”, обясни Ивайло Караньотов, също участник през изминалата кампания.

Снимка: btvnovinite.bg

Той подчерта, че създателите на риалитито много умело са избрали удобствата на участниците, за да създаде вътрешно напрежение.

Според двамата някои от участниците са добре физически подготвени и смятат, че ще има сблъсъци на характери.

Вижте още във видеото!