„Имаме всичкото време на света“. Така се пее в първият клип на пловдивската група Two hours away.
 
"Нямам сили" е дебютното парче на пловдивската банда Two hours away, което едва качено в социалните мрежи, се радва  на голяма популярност.

„Бяхме в София, пихме кафе на терасата, аз трябваше да пътувам за работа наобратно на другия ден, бяхме малко поуморени и той каза: Айде да приключваме за деня, нямам сили вече. Опитахме се да свирим, да напишем нещо, не вървеше много и той казваше: Нямам сили, дай да спрем, нямам сили. Имах някакви бележки от сесията, така да наречем, и като се качих в колата, просто зяпах - нямам сили, едно по едно, две седмици по-късно написах текста“, спомня си Константин Христов, китарист.

Любовта към музиката събира на едно място преди три години студент по право, по икономика и трима, които изучават музиката професионално.

„С китариста в групата Константи Христов вече бяхме приятели от 10 години и решихме, че трябва да правим наша музика, той учеше в чужбина, аз - в София - право, той - бизнес в Лондон. Решихме, че тъй като така и така има часова разлика между нас и работим по този начин, групата ще се казва така.. „Два часа разлика“, споделя Александър Данев, вокал.

„Надявам се, че сме успели да направим нещо наистина добро. Ние харесваме едни  и същи неща, много сме сходни като хора, много лесно се разбираме  движим се като едно цяло. Всички харесваме онова старо - в кавички - звучене, 60-70- те години от музиката и взимаме доста идеи оттам“, казва Кристиян  Желев, барабанист.

„Смятаме, че правим поп музика, която - повечето ни песни ще се различават като стил, първото ни парче е соул, нататък има по-рок парчета, гледаме да смесваме модерно звучене с класическо“, обясни Александър Данев.

Репетициите се случват главно през уикендите, когато и петимата се събират в Пловдив.

„Особено по време на тази обстановка, в която се намираме, много често си пращаме тракове по интернет, за щастие интернетът е нещото, което свързва хората“, споделя Евелин Демирев, клавишни  и вокали.

Групата има готови още осем авторски песни, които ще поднася на публиката на етапи. Вярват, че скоро ще зарадват своите почитатели и с концерт на живо.