Даяна Ханджиева стана една от най-обсъжданите жени в този сезон на „Фермата“. В предаването „Тази събота и неделя“ тя говори за силните емоции и сложните отношения с Йордан и Петър.

"Все още съм усмихната. Преживях нещо уникално и този спомен никой не може да ми го вземе. Във "Фермата" успях да забравя проблемите си. Съсредоточих се в настоящето и в това да бъда там, да изключа външния свят изцяло. Наистина да забравя всички неща, които са ме наранявали. И да живея за мига!" – сподели Даяна.

Тя не е очаквала да има чак такива емоции. Искала е просто да получи нови умения и да се запознае с нови хора. Щастлива е, че във „Фермата“ е била сред прекрасни хора.

Отношенията си с Йордан тя коментира така:
„Няма как да се обясни. Човек трябва да изпита такава силна духовна връзка. Вътре нещата са по-различни – намираш се в стресова среда, извън зоната си на комфорт, заобиколен си от камери. Имаш голяма нужда от близък човек. С Йордан имахме нужда един от друг. Бяхме си като успокоително и затова не влязохме в конфликти с другите. Бяхме като едно цяло и си сваляхме напрежението. Усещах по-специалното му внимание, но не се влюбих в него и това той го знае“.

Звездата от "Скъпи наследници" призна, че напълно разбира годеницата му Камелия.

„Тя се опитва да си го върне. Нормално е, всяка жена би го направила... В Йордан виждах човека, който ме успокоява. Но няма как да го използвам, защото не той ми печели дуелите и имунитетите. Просто се подкрепяхме“ – поясни актрисата и допълни, че когато се намеси външният свят, вътре идилията се разваля. Били са нужни две седмици, за да възстановят с Йордан общуването си.

Как Даяна коментира флирта си с Петър, както и пълен запис на разговора в студиото можете да видите в LadyZone.bg