Певецът Борис Дали гостува на Симона Загорова в кулинарната ѝ рубрика в предаването "Тази събота и неделя". Пред камерите той приготви кавърма по кюстендилски и ябълкови кексчета.

Интересно е, че и за двете рецепти използва продукти, които е произвел сам.

 

 

Докато реже свинските флейки за кавърмата, Борис признава: "Диетични ястия не мога да готвя."

Признава, че предпочита живота в малкия град. Ето и рецептата на кавърмата от родния му край:

"В един килограм шарено месо се слага олио и вода. Като поомекне месото се добавят черен и червен пипер, чаша вино, дафинов лист и се оставя на котлона за около 40 мин. След това като е готово се пренася в тавичка, чупи се по едно яйце върху всяка порция и оставя във фурната за 10-ина минути." 

 

Как пък приготвя мъфините с ябълки от градината си - вижте във видеото по-горе.