"Завръщане" на режисьора Ники Илиев стана най-гледаният български филм за 2019 г., а на 14 февруари ще станем свидетели на премиерата на "Завръщане 2". Очакваме гореща лятна история, комични ситуации, любовни трепети и житейски драми. В студиото на "Тази събота" гостува актьорът Бойко Кръстанов, част от каста на лентата, за да сподели любопитни подробности за продължението на хитовия български филм.

"Ние се забавлявахме доста, докато го правехме - надявам се това да си проличи", каза Кръстанов.

"В продължението на "Завръщане" помагаме на Бранко да не си загуби плажа", допълни той.

"Сценарият на втория филм повече ми хареса от този на първия, беше по-забавен", каза Кръстанов.

"Това със снимането на филма в "Завръщане 2" беше жестоко попадение - беше по-близо до нас и можехме да изпровизираме по-свободно", допълни актьорът.

"На морето беше много приятно да се снима", сподели той кое е било най-хубавото място, където са снимали.

 

Официалната премиера на филма "Завръщане 2" е на 14 февруари в Пловдив.

"Ники Илиев работи бързо, позволява ти да имаш собствени идеи и собствено мнение за сцените, което е жизненоважно. Приятно е да се работи с него", сподели Кръстанов.

 

"Последно се чувствах щастлив в планината – толкова много сняг беше паднал. Изобщо като погледнеш на света от такава височина, виждаш долу само някакви мънички къщи, дори не виждаш хора по улиците", каза актьорът.

"Клише е, но си даваш сметка колко дребни са ти проблемите, погледнато отгоре и отдалече. Планината ми дава много, зарежда ме много с положителна енергия", допълни той.