Михаела Савова е основател на платформата за лидери, която със своите ежемесечни събития дава поне по една причина на младите българи да останат у дома. Биографията ѝ на млад и търсен художник, предприемач и спортист е впечатляваща! За нея България е единственото място на света, където може и иска да успява.

Винаги съм предизвиквала себе си, така започнах да се гмуркам, станах капитан на кораб и са научих да карам мотори, разказва Михаела.

Тя се занимава с бизнес и изкуство, като и двете се започнати с чисто сърце. Бизнесът й е свързан с платформа за работа с лидери. Всеки месец даваме поне по една добра причина на младите хора да останат в България, казва тя.

Вторият бизнес е свързан с производството на рекламни материали.

Снимка: btvnovinite.bg

„Завършила съм Търговско – банковата гимназия. Първият ми досег с предприемачеството е покрай учебно-тренировъчните фирми, които създавахме с моите ученици. Така се озовах за първи път в САЩ през 2010 г., където спечелихме международно състезание и се върнахме с много награди“, спомня си Михаела за началото. Тя следва в Бостън, където завършва предприемаческа програма.

Снимка: btvnovinite.bg

„Трябваше да създадем бизнес, който да продадем на инвеститорите и това реално се случи“, казва Михаела.

Тя се връща от САЩ и прави свой бранд.

Вижте още във видеото!