Една от най-известните влогъри и инфлуенсъри у нас Антоанет Пепе сподели, че се радва, че влогърството й се е превърнало в професия. Тя обясни, че да се снимат видеа за "Ютюб" е като да се прави телевизионно предаване от един човек.

Това си е работа, особено ако има продуктово позициониране – това са договори, мейли, фактури. Освен това трябва сам да го заснемеш, да избереш грима и дрехите, разказа Антоанет пред "Тази неделя".

Снимка: bTV

Какво се случва в живота й знае всеки нейн последовател - от раждането на детето й, до раздялата със съпруга й.

Антоанет обясни, че влогърството е започнало вече, коагато се е върнала от чужбина, където е пишела блогове и е обменяла идеи с последователите си.

Снимка: bTV

А идеята за името й се ражда, когато не я наемат дълго време на работа, понеже, според нея, не можели да произнесат фамилията й – Пепелджийска.

Така го направих по-европейзирано и измислих Пепе. След това започнаха да ме викат на интервюта, сподели влогърката.

Снимка: bTV

За заснемането на раждането си тя обясни, че го е направила, за да покаже целия процес на „това нормално в живота на всяка жена събитие”, казва Антоанет.

Влогърката разказа и че подбира какво да покаже на последователите си внимателно, а целта е да има смисъл.

Една от нелеките теми е спонтанният аборт, а причината да сподели това драматично преживяване е, за да вдъхне кураж на тези, на които им се е случвало и мислят, че няма да имат деца.