Все по-напрегнато става във „Фермата: Нов свят” и все по-малко участници остават в играта. След загуба на арената, снощи предаването напусна Александър.

В „Тази неделя” фермерът от отбора на сиромасите сподели, че за да запази позитивизма следва един принцип: Не се взима насериозно. Имал е обаче моменти в предаването, когато не му е било смешно.

„Беше доста тежко – бурята, бяхме доста време мокри, без храна. Мисля, че съм свалил над 5 килограма”, допълни Александър.

Снимка: btvnovinite.bg

Според него хората във „Фермата” не могат да се обединят, защото са взели твърде насериозно играта. „Преиграват, не могат да се контролират със своята амбиция, а това ще им изиграе лоша шега. Не мисля, че вътре хората са злобни, просто са много „навити”, добави той.

По думите на Александър, трябва да бъдеш себе си, за да имаш успех в предаването. Сиромахът е на мнение, че пропастта между бедни и богати не е голяма.

По професия е строителен предприемач, хобито му е късометражното кино, а чрез него се опитва да покаже възгледите си за живота – засяга и сериозни теми, а сега е решил да участва в местните избори.

„Аз изглеждам като майтапчия, но имам и сериозна страна. Доста бързо превключвам, не ми е проблем”, каза Александър и добави, че в момента няма сериозна връзка, но е готов да създаде семейство.