На 15 септември започва предаването „България търси талант" - единственото световно шоу за таланти в рекордите на Гинес.

Снимка: btvnovinite.bg

Любен Дилов-син, Катерина Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова ще се впуснат в търсене на новия победител в шестия сезон на предаването. Тазгодишното издание ще има и нови водещи в лицето на Александър Кадиев и Даниел Петканов.

Двамата работят заедно за първи път.

Даниел признава, че е впечатлен от чувството за хумор на своя колега, както и oт отношението му към гостите и естествеността, която придава.

Снимка: btvnovinite.bg

„Той е едно изключително чувствително, възпитано и готино момче,зодия дева сме между другото, една зодия сме, с чувство за хумор, с усет, с ритъм, пластичен е, артистичен е и е много добро момче, и е много сладък. На мен ми е много приятно да си работя с него”, споделя пък Кадиев.

По думите на новите водещи има огромна палитра от различни таланти. Според тях тази година има изпълнения от акробати, магьосници, музиканти, както и традиционните пеене и танцуване.

За първи път в предаването водещите ще имат право на "Златен бутон", който изпраща участника директно  на големия финал.

Снимка: btvnovinite.bg

Всяка неделя зрителите на bTV ще могат да се забавляват с невероятен спектакъл от изпълнения.