Една от любимите актриси от сериала на bTV „Скъпи наследници” – Ивана Папазова, навърши 50 години. Актрисата и носител на „Аскеер” посрещна юбилея си на сцената на Пловдивския драматичен театър.

В Деня на народните будители Ивана Папазова посрещна 50-ия си рожден ден с премиерата на спектакъла „По-студено от тук” от Лора Уейд с режисьор Владимир Люцканов.

Малцина знаят, че първата поява на Ивана Папазова на голямата сцена е в главна мъжка роля, в която по спешност трябва да замества колега. На 50-ия си рожден ден казва, че още сънува превъплъщенията си на сцената. „Аз много сънувам и обичам да сънувам. Странно е, че понякога ми се случва да сънувам роли, които ще играя. И те се случват”, разкри тя.

Сбъднат сън се оказва поканата Ивана Папазова да играе в „Скъпи наследници” по bTV. „Аз много се радвам на тази среща, защото за мен това е дебют в телевизионен сериал. Срещата ми с колегите, които съм харесвала, но никога не съм имала възможност да работя с тях на терен, беше много вълнуваща, и ние много се заобичахме”, поясни тя.