“Ние се борим за самостоятелно управление и за това не виждаме партньори в тези формации”. Това заяви Искра Михайлова, кандидат за депутат от “Възраждане” в предаването “Лице в лице”. 

Тя подчерта, че “Възраждане” е единствената политическа организация, която в момента защитава българския национален интерес. 

“Логично е всеки един от нас (кандидатите от “Възраждане” - б.р.) да бъде изключително мотивиран за 48-ото Народно събрание, в което предстои да бъдат взети редица решения. Те ще са ключови за посоката, в която се развива България и за благоденствието на българския национален интерес”, добави Михайлова

Михайлова добави, че не са подкрепяли правителството на Кирил Петков

“Ние няма как с политически организации, които имат коренно различно виждане за това как България трябва да води политиката си, да направим някакво консенсусно правителство, в което да се сдобием с няколко работни места. Всъщност това, което видяхме от предходното правителство беше, че основните съвещания, които правеше четворната коалиция, бяха свързани с техни лични взаимоотношения повече, отколкото с да се занимават с проблемите на България и българските граждани”, каза тя. 

За това какво ще направи "Възраждане", ако стане част от 48-ото Народно събрание - гледайте във видеото.