Катерина Евро влиза в главната роля на "120 минути" за да разкаже за себе си, за живота си и за професионалните си постижения.

"Бяхме малко модели и манекени, няколко мъже, сигурно 15-20 жени. То беше забавление, защото всички бяхме млади. Аз още бях ученичка, когато започнах, но мисля, че беше 7 лева на ревю и 14 лева за снимачен ден, изкарвахме си някакви парички", сподели Катето Евро за годините си като модел.

За младите си години Катето Евро разказа и за политическите си възгледи и огромната подкрепа, която е давала на СДС. Сподели, че дори е ходила със сина си, който е бил още много малък, на митинги. Политическите възгледи са били пречка и в актьорската среда, където също е имало деление на ,,червени‘‘ и ,,сини‘‘, отбеляза още актрисата.

Катерина Евро е водеща на лятното праймтайм предаване на bTV "Игрите на звездите", в което всеки петък популярни личности помагат на двама души да сбъднат мечтите си.

"Преди 2 години снимах филм с моите любими приятели - Любен Чаталов и Юрий Ангелов. Играем трима възрастни хора, на които им се случват страхотни приключения. Филмът се казва "Пътуващо кино". Надявам се тази есен зрителите да го видя", сподели Катето Евро.