През последните 32 години у нас се промени само купесто-дъждовната облачност. Да, ама не ще каже някой, цените също се променят – растат стремглаво нагоре и поради големия интерес този процес продължава.

Каква е ситуацията сега?

Анонимни учени от Пирдоп публикуваха научно изследване, според което средната заплата у нас е много добра, но е рядко срещана.

След исканията за оставки в енергетиката и проверките на ДАНС, Енергото възрази, че няма никакво увеличение на тока и той си остава 220 волта. Тоест, ако не ползвате електричество и парно, цените са им нормални.

От Националната агенция по приходите направиха официално изявление, че хората нарочно започват ниско платена работа, за да не плащат високи данъци.

По темата COVID-19 

Ако се пусне слух, че ваксините против COVID пазят от уроки и магия, то само след 3 дни България ще излезе на първо място по процент на ваксинирани.

А учените от БАН разработиха българска ваксина, която лекува от другите ваксини.

Пандемията доведе до ново ниво на еволюцията на човечеството – появи се Домосапиенс!

В Международен план Хот-дог новините са следните:

  • В Китай приключи преброяването на населението, започнало през 1915 година.
  • Комисиите за изясняване на историческото минало между Република България и Република Северна Македония най-сетне стигнаха до консенсус, че Миле Попйорданов от песента "Болен ми лежи Миле Попйорданов" не е бил болен от COVID.
  • В Северна Македония вчера отрязаха 300-годишен дъб, защото се съмнявали, че има български корени.
  • В Гърция бе гласуван нов закон: До всяка гръцка спалня да има и по 1 стол, за да може гъркът, като се наспи да стане, да седне и да си почине.

А у нас предстоят поредните избори драги зрители края на краищата се оказа, че в България трябва да се гласува за нов Народ – стария се побърка и няма никаква логика заплатите в парламента да са по-високи от другите театри.

На тото фишовете има едни квадратчета долу в дясно, а на тях пише – абонамент, тоест можете да отбележите за колко тиража искате да важи фиша, та да не се разкарвате пак до пункта на тотализатора. Предлагаме на ЦИК да сложи на бюлетината такъв абонамент, за да не се ходи толкова често до училищата, за да гласуваме. Аз бих се абонирал за 10 тиража, тоест избори, щото нещата може да продължат така още 2 – 3 години.

Ако Земята е Лудницата на Вселената, то България е нейния Изолатор! 

Шкумбата покани всички на премиерата на комедийния му спектакъл "Луд за отвързване" с участието на гостенката от Куба - Сарай Диас; танцов ансамбъл – "Русалии" от град Петрич; Музикалната формация "Точка БГ" и още много много гости, които запази в тайна. Заповядайте на 06 Октомври от 19.30 ч. в зала 1 на НДК при спазване на всички противоепидемични мерки!