„За да бъдеш успял човек, трябва много да работиш, трябва постоянство, не е само до силиконовите устни и импланти“. Това каза в интервю за предаването „120 минути“ певицата Емилия.

Освен попфолк, Емилия пее и народни песни. Родена е в Гълъбово, започва да пее още на 12 г. талантът й я отвежда в музикалното училище в Широка лъка. Няколко години по-късно подписва договор с „Пайнер“. Има над 20 години на сцената – изнасяла е концерти по цял свят, включително в САЩ и Австралия. Има 13 издадени албума, носител е на много награди. Има три деца. Най-малкото е момиченце на 1 г. от съпруга ѝ съпругът ѝ Жорж Башур.

Според нея младото поколение не подражава на фолкпевиците и актрисите, а търсят лесен живот и не искат да се трудят. Всички в моя бранш много се трудят, нищо не е постигнато ей така – някой да ти го даде на тепсия, допълни певицата.

„В момента се чувствам най-желана от моята публика, защото вече постигнах това да бъда свободна и то благодарение на моя съпруг. Постигнах вътрешна хармония. Преди винаги трябваше да се съобразявам с това в коя фирма съм“, уточни певицата.

В предаването се включи и съпругът ѝ, който каза: „Здравей, любов моя, знам колко силно ще бъдеш изненадана от моето включване, но това е целта. Честито за новия ти проект. „Българи юнаци“ е факт – висока летва, голяма отговорност, но ти го можеш. Поднесе го в модерен стил украси го с български фолклор, смело… Господ обича смелите, а смелите си имат всичко. Обичам те!“

Гледайте целия разговор във видеото!