Пореден успех за българската художествена гимнастика. Стиляна Николова спечели бронзов медал в индивидуалния многобой, което е първа подобна победа от 21 години насам.

Със сигурност състезанието се наблюдава с интерес и от Нешка Робева, която избра живот далеч от шума и суетата. И сподели частица от своето бягство с Антония Яворова.

Тя никога не е премълчавала това, което мисли. И го е казвала директно. Но идва момент, в който човек има нужда да се върне към себе си. Ето я днес - Нешка Робева. Посреща ни в село Трудовец - мястото на нейното бягство и на нейното ново начало.

"Беше лятна къща. Майка ми я превърна в дом на стари години. Ето аз на стари години се заселвам тук вече. Вече трето лято. Тук изкарахме карантината с внучката и племениците. След това всеки се върна на своята работа, а пък аз останах тук… и е толкова красиво, толкова необичайно и толкова интересно, че само заради това, че съм тук…. ми се иска да живея", казва Нешка Робева.

Тя все по-рядко ходи в столицата.

„Не вярвах, че мога да остана да живея тук, но някак след тези месеци вече знаех, че няма да се върна в София. И сега все по-рядко и по-рядко и все по-малко ми се ходи. Отивам заради децата… в смисъл заради гимнастичките. Отивам да ги видя. Сега съм им обещала ябълки да им занеса, джанки носех, сега занесох праскови на една колежка и така“, казва Робева.

Вижте какво си спомни за миналото и златните медали Нешка Робева във видеото.