Тази вечер е финалът на "Гласът на България". Зрителите избраха 8 изключителни таланти, които да се борят за титлата и наградата от 50 000 лева.

Това са Кристина Дончева, Керана, Георги Шопов, Александър Георгиев, Йоана Сашова, Илин Папазян, Пламен Бонев и Елена Сиракова.

„Не съм очаквал да съм тук в момента. Много се радвам, че всичко се случи точно така, вярвам в съдбата. Самата публика реши да ми даде още един шанс да правя това, което обичам“, сподели в „120 минути“ Александър.

„Всички са страшно талантливи и съм много щастлива, че участвам точно в този формат и точно с тези хора. Работя много, на финала ще покажа много интересни неща, така че се надявам да се справя много добре“, каза Кристина.

„Да си в отбора на Иван Лечев е привилегия и това ни дава спокойствие“, каза от своя страна Пламен.

„Ако спечеля, това ще ми донесе една много по-голяма аудитория от тази, на която сме се радвали преди това. Страшно много се вълнувам, защото виждам как пред мен се открива един нов хоризонт, изпълнен с нови лица, които чакат да чуят какво ще им кажа. „Гласът на България“ дава възможност на всички нас да се почувстваме много по-смислени и необходими като артисти“, сподели Елена.

„Ако спечеля, ще реализирам собствената си музика. Това е най-ценното, което можем да направим“, сподели Елин.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!