През месец март Broshura.bg - платформата за дигитални брошури и каталози, проведе анкета сред 1563 от посетителите на сайта и мобилното си приложение.

Резултатите показват, че българите предпочитат да посрещнат Великденските празници традиционно. 68% от анкетираните заявяват, че ще празнуват със семейството и/или с приятелите си в собствения си дом, а близо 93% ще поставят домашно приготвени ястия на великденската трапеза, вместо да поръчат от ресторант (≈3%) или да разчитат на гозби, приготвени от роднини и приятели (≈5%).

Определено преобладаващата част от хората планират да закупят  само хранителни продукти (67%), но домашният уют също е важен за анкетираните - 27% планират да закупят и декорация и други продукти за дома. Те също така проявяват интерес към сезонните продукти за градината и терасата (≈16%), като част от хората планират и освежаване на пролетния си гардероб (≈15%).

Почти всички анкетирани (близо 90%) заявяват, че офертите на магазините влияят на решението им за покупка. А от къде се информират за  великденски предложения и промоции? Близо 73% посочват сайта и мобилното приложение на Broshura.bg като отговор.

Вече десет години Broshura.bg събира предложенията на разнообразие от търговски вериги и брандове на едно удобно място. В сайта и мобилното приложение можете да откриете брошурите на магазини от различни категории - хранителни продукти, мебели, козметика и лична грижа, продукти за дома и градината, за децата, техника и много други. Както и специални игри с награди за потребителите на мобилното приложение.

Освен удобство, платформата предлага и алтернатива на хартиените брошури, като така допринася за опазването на природата и естетичния вид на градската среда. За изминалите 10 години, с повече от 3,000,000,000 разгледани дигитални страници, платформата спасява 300,000 дървета (като вземем предвид, че за производството на 10,000 хартиени страници се отсича 1 дърво).

Така Broshura.bg печели доверието на над милион души, които посещават сайта и използват мобилното приложение всеки месец. И по традиция, с наближаващите Великденски празници, Broshurа.bg събира великденските предложения на голямо разнообразие от магазини на едно удобно място.

Цитирането на проучването или на части от него не е разрешено, без да се посочва източника, а именно – Offerista Group Bulgaria, онлайн проучване в Broshura.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!