Варненската верига магазини за премиум хранителни стоки Parkmart отвори своя първи супермаркет в Бургас, точно на входа на Морската градина.

Разположен на площ от над 600 кв.м, супермаркет Parkmart ще задоволи и най-изтънчените вкусове за качествени храни, био продукти и фермерски стоки с доказан произход.

Снимка: Parkmart

Интериорът на магазина също е насочен към клиентите с усет към модерния градски стил - широки редове и достатъчно пространство, за да се чувстват комфортно и да пазаруват с удоволствие.

Още през първите дни след откриването на магазина, рибният щанд с жива риба и възможност за почистване на рибата се превърнаха в хит сред клиентите на магазина.

Снимка: Parkmart

Освен прясната риба, бургазлии ще могат да избират и от витрините със зряло говеждо, био продукти на Балев Био, пресния хляб на Пармаксъзов, руския щанд Берьозка и качествени вина от Стария и Новия континент.

Предстои да се оформи и щанд с качествени сирена от “Дар от Боговете” в близките месеци.

На изхода на магазина съвсем скоро ще отвори и аптека Субра, а паркирането е удобно в безплатната Зелена зона в района.

Снимка: Parkmart

“Избрахме Бургас за първа стъпка от нашето разрастване, защото познаваме региона и искаме да дадем нашия принос за неговото развитие. Няма да спрем дотук, следващите Parkmart магазини ще са в Пловдив и София”, разказва собственика на веригата Д. Андонов.

Сред първите клиенти са работещите в близките офиси служители, които оценяват удобната локация и разнообразието от качествени стоки в магазина.

Снимка: Parkmart

До месец ще стартират и доставките до всички точки на Бургас от онлайн магазина на Parkmart.bg. Така всички жители на града ще имат достъп до премиум хранителни продукти и стоки за дома.

Parkmart Бургас очаква своите клиенти в ЖК Лазур, блок 153, срещу Пантеона. На 13 ноември, петък, от 17 до 20 часа, е официалното откриване на магазина, съпроводено с много дегустации и изненади за посетителите.

Снимка: Parkmart

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!