Първият учебен ден наближава и една от най-купуваните стоки в хипермаркети Kaufland, очаквано, са ученическите тетрадки. Търсенето им е голямо, защото са качествени като материали, изработка и дизайн. Това, което потребителите вероятно не знаят, е, че са български и се произвеждат на няколко километра от столицата в модерната печатна база на „Мултипринт“.

Печатница „Мултипринт“ е един от многобройните български производители, в партньорство с които Kaufland България реализира своята дългогодишна устойчива политика в подкрепа на българските продукти. Освен произхода, общото между всички тях е високото качество.

Йордан Бончев, собственик на „Мултипринт“, споделя: „Kaufland e ключов стратегически партньор, който изцяло спазва договореностите си с нас. В тяхно лице откриваме не просто точка за продажба, а изключителен професионализъм, коректност и най-важното –предлагане на висококачествени продукти и високи стандарти за обслужване на крайния потребител“.

Kaufland е първата верига, с която „Мултипринт“ си партнира, вече над 8 години. През годините компанията, която е семеен бизнес, непрекъснато обновява производствените си мощности с високопроизводителни, специализирани машини и техника. От 2009 г. в печатницата е внедрена Системата за управление на качеството – ISO 9001:2008. Печатната база на „Мултипринт” е впечатляващ комплекс от модерни сгради с площ от 20 000 кв. м в Костинброд в близост до столицата. Там екип от 330 квалифицирани и мотивирани специалисти реализират основните дейности на „Мултипринт“ – предпечат, печат, книговезка обработка и транспорт.

„Гордеем се с продуктите си, мисията ни е да предоставим на клиентите си качеството, което заслужават. Kaufland за нас е възможност да стигнем до повече български потребители,“ обобщи собственикът на „Мултипринт“.

Георги Стоилов, Директор нехранителни стоки в Kaufland