Рок звездите на българския пазар за дялово инвестиране излизат на една сцена на 30 ноември. Представители на най-големите инвестиционни фондове в страната ще разкажат за факторите, които превръщат една компания в "еднорог" (с оценка от поне 1 млрд. долара).

Това ще се случи по време на Forbes DNA of Success - полудневен форум и церемония по награждаване на най-добрите предприемачи в България.

По време на форумната част инвеститорите ще разкажат кои са ключовите фактори, които трансформират стартъпите в компании с милиардна оценка. Това са и компаниите, които привличат рекордни суми под формата на дялов капитал и често се превръщат в международен успех.

Въпросът е може ли (и кога) да има такива компании и в България?

Сред инвеститорите, които ще се качат на сцената, са:

  • Росен Иванов, управляващ партньор, Blackpeak Capital
  • Васил Терзиев, управляващ партньор, Eleven Ventures
  • Елина Халачева, управляващ партньор, BrightCap Ventures
  • Любен Белов, управляващ партньор, LAUNCHub

Forbes споделя философията, че свободното предприемачество е в основата на просперитета. Предприемачите са тези, които оспорват статуквото, създават иновации и трупат безценно знание по пътя към успеха.

Събитието Forbes DNA of Success е най-новата платформа на Forbes в България за споделяне на знания, опит и идеи сред предприемачи и инвеститори, която има амбицията да вдъхновява и да мултиплицира успеха.

Билети може да си купите от тук.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!