Forbes Innnovation Forum ще даде отговор на един много важен въпрос: как компаниите превръщат потребителите в лоялни клиенти.

Полудневното събитие ще се състои на 5 октомври в Sofia Event Center (SEC) и ще бъде хибридно: комбинация от присъствие на живо и излъчване онлайн.

Forbes Innovation Forum ще представи български компании, които успешно са интегрирали клиентскоцентричното мислене в основата на своя бизнес. Събитието ще даде думата на хората, които са отговорни за тези промени. Те ще разкажат как са ги реализирали и какъв е бил резултатът от тях.

По време на събитието ще има "Експо зона" и демо сцена "Иновации", където участниците могат да видят нагледно промените, които са довели определени компании до успех. Предвидена е и иновативна нетуъркинг вечеря за създаване на нови контакти и обмяна на идеи.

Едно събитие – много възможности за участие

Желаещите да присъстват на Forbes Innovation Forum могат да избират между няколко различни възможности.

Стандартният билет за събитието ви осигурява достъп до събитието на живо, което включва презентации, интервюта, дискусии, експо зона и форум с възможност за работни срещи, нетуъркинг сесии, среща на живо с лекторите.

Билетът “Преживяване” е за онези от вас, които освен във форума искат да се включат и в иновативната нетуъркинг вечеря с петстепенно меню и селекция от напитки в унисон с вкусовете на храната.

Мастърклас билетът дава достъп до Мастърклас по иновации, организиран от партньорите на събитието Launchlabs.sofia (ще се проведе на 6.10.2021 г. на адрес: ул. „Мизия“ 23).

Билет Мастърклас “Преживяване” дава пълен достъп до Forbes Innovation Forum: от лекциите през вечерята до мастъркласа по иновации.

Ако нямате възможност да присъствате на живо, за вас сме предвидили Дигитален билет. Той ви позволява да следите събитието онлайн.

Билети за събитието ще откриете тук.