Първият “истински” детски велосипед с помощни колела е колкото вълнуваща, толкова и отговорна покупка. След първоначалното вълнение относно цвят, размер и дизайн, родителите неизменно достигат до същината на въпроса, а именно - какъв тип конструкция и технически специфики комбинират по възможно най-добър начин безопасност, издръжливост и удобство.

За щастие, понякога се оказва, че сложните въпроси могат да имат и изключително прости отговори. Отговорът на швейцарския бранд ZIZITO е еднозначен и се нарича Anabel.

Сертифицирана безопасност по швейцарски стандарт

Детският велосипед ZIZITO Anabel е произведен според най-високите швейцарски стандарти за качество и в съответствие с всички изисквания на ЕС за използваните материали, конструкцията и механизмите.

За да се гарантира прилагането на теорията с практиката, моделът разполага с индивидуален сертификат за безопасност от SGS Швейцария. Независимата лаборатория сертифицира велосипеда като отговарящ на всички условия за безопасна употреба според инструкциите на производителя.

За да бъде детето в безопасност е достатъчно да използва велосипеда в посочения възрастов диапазон - 6-8 години, посочената препоръчителна височина -  от 105 до 120 см и в съответствие с инструкциите за безопасност на движението.

Безопасността: конструкция, материали и механизми

Безопасността на ZIZITO Anabel идва като логично следствие от използваните материали, конструкцията и механизмите, които включват: 

  • Супер здрава носеща рамка от стомана, пригодена за високо натоварване и отлично представяне по проблемни терени.
  • Стоманена венец с допълнителен предпазител за веригата срещу вход на замърсявания, предмети и потенциални опасности.
  • Комбинирана спирачна система с контра и челюстни спирачки, които могат да се използват заедно или поотделно.
  • Интелигентно проектирани помощни колела, които спомагат да запазването на баланса без да възпрепятстват двигателното развитие на детето.
  • Едноскоростен механизъм с нулев риск от блокиране, падане или малфункция на веригата по време на употреба.
  • Лесен за използване звънец за звукова сигнализация, разположен на удобно място с непосредствен достъп без пускане на дръжката на велосипеда. 

В комбинация с качествените 16-инчови гуми, здрави джанти и стабилни свързващи механизми, ZIZITO Anabel се превръща в цялостно решение за безопасността на детето - създаден с мисъл, намерение и висок професионализъм.

Удобството: употреба, допълнения и екстри

За комфорта на детето спомагат както меката и ергономична седалка, така и редица малки детайли, създаващи цялостното усещане за удобство по време на каране. Сред тях можем да отбележим: 

  • Ергономичните гумирани дръжки, осигуряващи стабилен захват и непоколебим контрол над движението на велосипеда.
  • Кошът за багаж в предната част на колелото, благодарение на който ръцете на детето ще са свободни, а любимите му играчки ще бъдат с него.
  • Допълнителната седалка над задната гума, която позволява споделено изживяване по един разумен и безопасен начин.
  • Дръжката в задната част на седалката - допълнение за по-лесен родителски контрол и по-безпроблемно пренасяне на велосипеда от възрастен. 

Помощните колела на велосипеда могат да се монтират и демонтират многократно, в зависимост от нуждите и предпочитанията на детето. По този начин, моделът остава актуален за дълъг период от време и през различните фази на физическо развитие на малкия велосипедист.

Естетиката: дизайн, цветове и мотиви

Последно, но не и по значение - ZIZITO Anabel се откроява с едновременно стилен и атрактивен дизайн. Светолорозовата циклама, елементите в искрящо бяло и допълнителните детайли с надписи и картинки се комбинират по перфектен начин, създавайки хармония от настроение. 

Или иначе казано: велосипедът е достатъчно цветен и весел, за да задоволи вкусовете на децата, но същевременно достатъчно обран и стилен, за да възпитава адекватно усещане за естетика.

Швейцарски перфекционизъм на достъпна цена

ZIZITO Anabel се отличава с дълъг период на употреба, перфектно съотношение между цена и качество и множество функционалности, отговарящи на динамичното развитие на малките колоездачи. 

Това го превръща в една интелигентна покупка и отлична инвестиция - без компромис в нито едно отношение. Велосипедът попада в средния ценови клас, докато предлага възможно най-високото сертифицирано швейцарско качество - комбинация, която заслужено печели вниманието на родителите както в България, така и в Европа и отвъд. 

С една лесна поръчка онлайн, ZIZITO Anabel може да се превърне в най-добрия приятел на детето - весел, надежден, безопасен и придружаващ създаването на най-щастливите детски спомени.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!