Как живее вашият бъдещ кмет? Какъв е стилът му на живот, къде живее, какъв автомобил кара? Вижте какво пожелаха да покажат от дома си и личния си живот основните* претенденти да управляват Благоевград.

Атанас Камбитов - ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ и настоящ кмет Атанас Камбитов ни показва, че живее в блок на централния площад на Благоевград. Точно срещу общината. Разстоянието от дома му до работното място е по-малко от 50 метра. 

Снимка: bTV

Камбитов има и жилище в София, което си купува преди няколко години.  Разказва пред екипа ни, че стандартът му на живот е добър, защото е имал печеливш строителен бизнес преди да стане кмет.

„Дивидентите, които съм получил преди да заемам публична длъжност, са достатъчни до старини“, заявява пред екипа ни Камбитов.

Снимка: bTV

Личният автомобил на кмета на Благоевград е „Ауди”, осма серия.   

Румен Томов - независим, подкрепен от БСП

Румен Томов (независим, подкрепен от БСП) живее в голяма и хубава нова къща в благоевградския квартал „Баларбаши” заедно със съпругата си. Кварталът се намира на хълм и от къщата се разкрива гледка към целия град.

Снимка: bTV

Двете им деца вече са големи и самостоятелни.

Машинен инженер по образование, той се занимава със строителен бизнес.

Снимка: bTV

Показва на екипа ни блока, който строи в момента в ж.к. „Еленово“.

Снимка: bTV

Томов кара джип Тойота на над 10 години.    

Иван Ризов - ВМРО

Иван Ризов (ВМРО) е дългогодишен управител на една от най-големите фирми за търговия със строителни материали в Югозападна България.

Снимка: bTV

Живее със семейството си в нова кооперация в покрайнините на Благоевград.

Снимка: bTV

Личният му автомобил е чисто нов джип „Нисан Кашкай”.

* Според проучване на "Маркет Линкс", поръчано от bTV. На четвърто място е кандидатът на НФСБ Росен Георгиев, който не пожела да бъде сниман преди участието си в предизборния дебат.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!