Големите звезди на България се събират за пета поредна година в турнето „Най-големите хитове”. Хората от девет града ще се радват на над 30 вечни хита.

„Светът е за двама” , „Боса по асфалта”, „Детски спомен”, „Усмивката”, „Да те жадувам”, „Жена на всички времена”, „Учителко, целувам ти ръка”, „Тя”, „Охридското езеро”, „Устрем”, „Шопкиня”, „15 лалета”, „Хей, живот, здравей”,  и мн. други песни ще звучат по време на концертите.

А изпълнителите са най-обичаните от българите: Орлин Горанов, Кристина Димитрова,  „Сигнал”, Роси Кирилова, „Трамвай № 5”, Мими Иванова, Петя Буюклиева, Христо Кидиков, Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Стефка Берова.

Голямата изненада е завръщането на Елвира Георгиева на голямата сцена. Повече от 15 години тя отказваше да се включва в музикалния живот на България. Друга голяма звезда от близкото минало – Стефка Берова, отново ще се върне в България за концерта в София, който ще бъде на 16ти декември в София и е заключителен за турнето.

Какво разказаха за приятелството си и за най-силните години от кариерата си трите изпълнителки Кристина Димитрова, Росица Кирилова и Маргарита Хранова, вижте в специалното им интервю за “COOL..T”.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!