Започва третият и изпълнен с най-много предизвикателства сезон на „Фермата“ по bTV. 21 участници ще изградят всичко от нулата, докато се справят с физически изпитания и тестват силата на духа си.

„Емоциите, естествено, са много приповдигнати – каза водещият Андрей Арнаудов. – Няма да се уморим да повтаряме, че участниците в третия сезон ги очаква най-трудното, най-екстремно преживяване, най-сложното начало, най-голямата борба с природата и условията. Това, което трябва да се знае, е, че освен многото трудности, те ще бъдат обградени от една изключително, зашеметително красива природна гледка“.

„Всъщност, голямата новина е, че ферма няма – участниците трябва да си я направят! Ще получат най-необходимите подръчни материали, за да създадат всички помещения, в които ще живеят – спалните, лятната кухня, дори и банята ще трябва да си я построят. Ще имат базисните материали и затова казваме, че това е „Фермата 3 – Ново начало“, добави той.

Другият водещ – Иван Христов, добави, че в реалитито влязат 20 играчи и един, който е със статут на старейшина. „Всички те, освен да построят покрив над главата си, ще трябва да се върнат назад към корените си, да научат българска история. Въобще, ще бъде невероятно! А в края на сезона само един ще си тръгне с огромната награда от 100 хил.и лева – най-голямата награда, давана в българския ефир“, каза той.

„Голямата мисия на „Фермата“ тази година е да докажем, че сега в XXI век можем да живеем с много по-малко от това, което ни е научило консуматорското общество. Тоест, ние ще пренесем романтизма и патриотизма от първите два сезона в XXI век“, каза Андрей.

Вижте още във видеото:

Вижте и какво разказаха двамата водещи в предаването „120 минути“ по bTV: