Участието на Владимир Каролев във „Фермата“ показа, че той е емоционален човек. Икономистът плака няколко пъти, но имаше и няколко големи скандала с участници. Той напусна предаването на дуела на 1 октомври, след три седмици участие. Със сълзи на очи и много развълнуван каза: „Тук ми е много хубаво. Ще се върна, мисля да присъствам на всеки дуел“.

Днес, в предаването „Тази събота“ по bTV, Каролев призна, че е емоционален човек и когато нещо докосне сърцето му, очите му се насълзяват.

Призна, че е научил, че може без някои неща, както и на някои умения.

„Мислех, че ще ми е най-трудно без достъп до телефон, интернет, социални мрежи, без работата ми. Аз съм работохолик. Но видя, че мога без тези неща, че мога 21 дни да не вдигна телефона“, каза той.

Научих няколко практически умения, които може да са странни, но винаги аз съм градски човек, винаги съм живял в град. Например, научих се да готвя – боб, леща, ястия с ориз. Научих някои дърводелски умения – не бях хващал тесла и пирон в живота си, каза Каролев.

Снимка: bTV

Научих се да приказвам с хора, да ги изслушвам, което е един от моите недостатъци – че не изслушвам, добави той.

Гостът посочи и че се е запознал с много качествени хора, сред които изтъкна Владо Николов.

Това, което видях във „Фермата“, е желание за работа, здравословна конкуренция, нещо градивно, завърши той.

Каролев коментира и проектобюджета за догодина, като каза, че това, според него, е „възможният бюджет“ Ръст от 4% може да бъде надминат, ако бъдат направени някои реформи, но не чух такива реформи, добави той.

Вижте целия разговор във видеото: