Двама членове на британско-ирландската момчешка група "Уан дайрекшън" са били забелязани да пушат джойнт по време на нейно турне в Перу, пише в. "Дейли мейл".

Твърденията на вестника, който негодува срещу лошия пример, даден на младите фенове в целия свят, са подкрепени от видео материал.

"Ето, че ще напуснем Перу. Пушим джойнт, дните са щастливи. Какво ще кажеш Зейн за този вид вещество?". С тези думи Луис Томлинсън се обръща към Зейн Малик, докато двамата пътуват в задименото купе на минибус във връзка с предстоящ концерт на Националния стадион в Лима.

Видео материалът с времетраене 5 минути е качен на сайта на вестника. Заснет е от Томлинсън през април, когато "Уан дайрекшън" приключва турнето си в Перу. Подигравайки се на "подгряването", към което Зейн пристъпва преди всеки концерт, Луис оставя малко съмнения за онова, което се съдържа в цигарите.

"Много важен елемент при подгряването на Зейн, разбира се, е Мери Джейн (марихуана)", коментира Томлинсън, преди да заснеме полицейския ескорт, който би трябвало да усеща мириса на "незаконното вещество".

Перуанското законодателство разрешава използването на малки дози канабис, но САЩ не са толкова толерантни. В рамките на турнето си "Where We Are" момчешката група трябва да изнесе концерти в САЩ. Според "Дейли мейл" този етап от турнето на "Уан дайрекшън" може да пропадне, ако се докаже, че членове на бандата са употребявали незаконни вещества.

Останалите нейни членове - Лиъм Пейн, Хари Стайлс и Найл Хоран, не се появяват във видео материала.

"Единственият ни коментар е, че нещата са в ръцете на адвокатите ни", заяви говорител на групата, която тази вечер трябва да изнесе концерт в Съндърланд, Англия.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!