Renault България и Кирил Николов-Дизела обявиха началото на партньорство помежду си. Най-добрият ни планински бегач и ориентировач ще е посланик на Kadjar – най-новият кросоувър на марката.

Сътрудничеството има за цел да популяризира авантюристичния дух на Kadjar и да подкрепи спортните изяви на Дизела, който винаги се стреми да достига границите на възможностите си. Доказа го, като изкачи петте планински първенци в България за по-малко от 24 часа, а тази пролет спечели сребро на състезанието по скоростно изкачване на Айфеловата кула по стъпалата. През август Кирил ще направи втори опит да подобри рекорда за най-бързо преминаване по маршрута Ком-Емине. Целта му е да измине за по-малко от 5 денонощия трасето, което средноподготвен турист преминава за около 2 седмици!

Renault Kadjar ще бъде спътник на Дизела по време на подготовката за изпитанието и ще го следва неотлъчно през петте дни. Всъщност Renault ще подкрепи и всички останали състезания на Кирил през предстоящата година, като му предостави Kadjar, за да се подготвя лесно и да достига до маршрутите, на които тренира или се състезава.

Специално за лансирането на Kadjar в България Renault направи клип с участието на Дизела. Вижте вдъхновяващите кадри, заснети край язовир Белмекен в Рила:

 

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!