Лидия Иванова е българката, която ще представи България в престижния благотворителен конкурс Queen of the Universe, който тази година ще подкрепи децата от Третия свят и е под егидата на UNESCO.

Потенциалът ѝ за успех е забелязан от продуценти и режисьори, които тя среща на наградите „Еми”, където попада съвсем случайно и по нейни думи „на късмет”.

Като студентка по медицина в Лос Анжелис Лидия споделя, че за нея е много важно да бъде в помощ на хората. Това е и главната предпоставка красивата българка да разработи проект с помощта на Наталия Симеонова, носещ името „Предай нататък, за да сбъднеш мечта”, който ще представи на конкурс а през месец април.

Освен че учи медицина, амбициозната млада жена посещава школата на Ивана Чабър по актьорско майсторство, работи с човек, който и помага в усъвършенстването на английския език и изчистването на диалекта.

Емоционално споделя, че най-трудно в големия град тя се справя с липсата на родителите и приятелите си, с това да напуснеш страната си и да бъдеш сред чужди хора.

Лидия обича трудностите и ги смята за предизвикателство. Казва, че най- важното е по пътя към върха е да имаш поддръжници, да следваш сърцето си и да мечтаеш.