Дара Екимова, дъщерята на Дими от „Сленг” и Ива Екимова, вече е разпознаваема и със собствени парчета. При запознанството й с музиканта Искрен Тенчев – Искрата между тях пламва творческа страст. А тя разгаря цял музикален пожар на гръцки език в първата им обща песен.

„Беше ми интересно как ще звучи гръцкият в поп, защото сме свикнали да го слушаме в друг жанр.”, казва Дара Екимова за избора на език на песента.

Гръцкият не е сред езиците, които Дара владее, но бързо се е научила да пее на него благодарение на помощта на Дони Чачова, чийто е текстът. „Естествено се пее за любов. Буквално цитирано означава, че „карам с бясна скорост към теб и псувам”, „вризо” е „псувам” и „сагапао” е „обичам те”, просто по-диалектна форма на „обичам те”, иначе е „сагапо”. За любов, за какво друго може да се пее?”, пита изпълнителката.

Автор на музиката е Искрен Тенчев – Искрата. Той се включва и като дуетна половинка на младата певица, а режисьор на клипа е Павлин Иванов, по-известен като Башмоушън. Сниман във Варна до Побитите камъни заради по-екзотичната визия на мястото. Там срещнали и „най-агресивните варненски комари”, но са много доволни от резултата.

Роля за това има и Ел – Мариела Станчева от The Center и невероятните момичета, които танцуват в клипа.

Това е първият съвместен проект на Дара и Искрата, но със сигурност няма да е последният. „Аз го видях на живо за пръв път на наградите на БГ Радио. Обаче му писах имейл, много официален имейл”, разказва Дара Екимова и признава, че я е било срам. Пратил ѝ демо на песента, която днес знаем като Sagapao и започнали работа.

„Това е от проектите, които много скорострелно се случват. За нещастие не всички са така. Но в този случай беше много бързо и много лесно и това, защото и от нейна страна имаше много професионализъм, който тя показа, макар че все още е на ранна възраст. След като се заговорихме аз я питах какво харесва. Преслушах нещата, които е правила и ѝ изпратих няколко различни дема. И двамата много си харесахме едното. В началото изобщо не беше предвидено аз да участвам. Да, това дойде в самия процес на работа, като идея. Казахме си го "Ще работим заедно пак, отново!" Казана дума – хвърлен камък!”, разказва Искрата.

Кариерата му започва да се развива все по-бързо след участието му в „България търси талант”: „Препоръчвам на всеки, който се чуди дали да се пусне или не – да го направи. И то поради простата причина, че участието в такъв формат те разчупва. Малко те освобождава пред камера. Дава ти увереност, научаваш как се случват нещата малко в по-сериозен план. Ако мога да заключа след цялото ми участие – беше супер, че се пуснах!”.