Запознайте се с германката Мартина, бивша стюардеса.

Снимка: bTV

Като всяко момиче е критична към себе си и затова прибягва до редица козметични процедури - устни, мигли, нови зъби и огромни гърди, струващи над 50 000 евро.

Снимка: bTV

Така Мартина става жената с най-голям бюст в цяла Европа. Започват да я канят в телевизионни предавания, но явно вниманието до тук не й стига.

Снимка: bTV

Мартина се пробва като певица, актриса и какво ли още не, но представя себе си просто като "артист". Тя е влюбена в шоколадовия загар и мечтае да има тъмна кожа. Само три инжекции със синтетичен аналог на пептидния хормон меланокортин са достатъчни за четири седмици тя да стане друг човек. И, разбира се, не спира до тук.

Днес Мартина има операция за уголемяване на дупето, операция на носа, за да изглежда африкански, боядисва тъмна косата си и я къдри химически. И така Мартина на пръв поглед е от негроидната раса.

През февруари 2018 г. Мартина Биг пътува до Кения, където местен църковен служител я кръщава с африканското име Малалайка Кубва, което на суахили означава "Голям ангел". 

Екзотичната Мартина твърди, че с това кръщение официално е станала истинска афроамериканка. Месец по-късно африканското племе масаи кани Мартина, за да й изпълнят специална церемония, с която тя твърди, че вече е част от племето.

Снимка: bTV

Неотлъчно до Мартина е нейният съпруг Майкъл, с когото са заедно от 14 години. Двамата се запознават още когато тя е стюардеса, а той - пилот. Днес Майкъл споделя нейните мечти и също си инжектира меланин, за да стане тъмнокож. Мартина непрекъснато качва видеоклипове в ютюб, които Майкъл снима.

Днес Мартина и Майкъл мечтаят да имат дете, което, разбира се, ще се роди бяло. Инжекциите имат само няколкомесечен ефект. Дали Мартина Биг ще спре до тук и какви ще са бъдещите й трансформации, можем само да гадаем.