Риана сподели, че Крис Браун й липсва. Въпреки че през 2009-а r’n’b изпълнителят преби дивата от Барбадос и с това си навлече гнева на целия свят, очевидно Риана вече му е простила. Певицата даде откровено интервю за шоуто на Опра Уинфри, в което открито говори за инцидента и за бившия си приятел.

"Имам много хубави спомени. Дори и от най-дребните неща... хотелски стаи, концертни зали, много малки неща. Музика, песни. Липсва ми понякога“, каза Риана.

Певицата споделя още, че е била засрамена от побоя и случилото се е било унизително за нея, но всичко е било грешка и тя се е притеснявала за Крис Браун. Риана разкрива, че според нея Крис Браун е имал нужда от помощ.

Преди време Риана и Крис Браун се събраха, за да работят над две парчета заедно, което отприщи гнева на феновете й, според които певицата не бива да има нищо общо с бившия си.

Целото интервю на Риана с Опра Уинфри ще бъде излъчено днес и се очаква да бъде проследено с интерес от зрителите, които вече бяха заинтригувани от кратките откъси на интервюто.