Броени часове преди Новогодишните партита много жени са в трескава подготовка за своята визия. Но какви са тазгодишните тенденции? С какво трябва да се съобразим? На какво да заложим и какво да избягваме?

Пригответе се за много блясък, неонови цветове и небрежен шик, защото прическите за новогодишната нощ тази година ще ви изненадат със съчетания от екстравагантни и комфортни предложения. 

Прическите трябва да бъдат в хармония както с празничния тоалет, така и с типа на косата. Точно затова се допитахме и до професионалистите.

„Актуални са по-неоновите цветове, не толкова натурални вече – каза коафьорът Васил Михайлов. – Като съвет, който бих дал на клиентите за новогодишната нощ, е да подберат такава прическа, че да им бъде удобна, за да празнуват. Не би било добре да се съобразяват изключително с прическата си и да пропуснат празника“.

Снимка: bTV

„Късата прическа винаги е шик, но сега са модерни по-средните дължини и аз препоръчвам на клиентите да експериментират с косите си. В България повечето жени харесват да са с дълги коси, защото така се чувстват по-женствени. Но по-средната дължина или по-късата прическа винаги са по-конкретни“, каза Михайлов.

„У нас харесваме обем. Извън България никой не носи много, много обемни коси. Не изглежда красиво, не изглежда елегантно, ако една дама е прекалила с обема. Винаги по-естествената визия е по-красива за мен“, добави той.

Ако все още не сте направили своя избор, подбрахме за вас пет от най-исканите от коафьорите визии за празничната вечер. Вижте ги: